Carrier mobiele airco kopen in 2021

Carrier wordt gezien als het oudste merk dat airconditioners produceert. Willis Carrier, de oprichter van het merk, wordt beschouwd als de uitvinder van de moderne airconditioner. Het is dan ook niet verrassend dat ook tegenwoordig Carrier nog steeds hoogstaande airco’s produceert. Met een Carrier airco hoef je nooit meer bang te zijn voor lange, hete zomers.

Carrier Igloo

7507 BTU (30m2)
48 dB
Energieklasse B
Verrijdbaar, luchtfilter
Niet op afstand te bedienen

Mobiele airco Carrier Igloo

Carrier heeft een van hun mobiele airco’s de toepasselijke naam ‘Igloo’ meegegeven. Dit model, dat ook bekend is onder het typenummer 51AKP, is een mooi ontworpen en krachtige airco. Het uiterlijk van de Igloo werd ontworpen door het bekende Italiaanse ontwerpbureau Studio Galeazzi. Het is dus zeker geen straf om deze mobiele airco in je huis te zetten. Behalve een airconditioner is de Igloo ook een efficiënte luchtontvochtiger en ventilator. Bovendien reinigt de Igloo de lucht, waardoor je geen last meer zult hebben van vervelende geurtjes. Dat maakt de Igloo een goede aanwinst in elke huishouden.

Carrier 012NS

12.000 BTU (27-44m2)
55 dB
Energielabel A+
Koelen én verwarmen
Timerfuncties (incl slaapstand)

De Carrier 012NS of 51QPD12N7S: een stille mobiele airco voor op de slaapkamer

De Carrier 012NS, ook wel bekend als de 51QPD012N7S is een echte alleskunner. Het is het nieuwste model van Carrier en een echte aanrader voor 2021. Deze mobiele airco kan koelen, ontvochtigen en ventileren, maar ook nog verwarmen. Zo kun je het hele jaar gebruik maken van dit handige apparaat. Bovendien heeft deze airco een speciale slaapstand, waardoor je deze stille airco ook perfect op de slaapkamer kunt gebruiken. Dit alles doet de airco erg energiezuinig. Het apparaat heeft dan ook energielabel A/A+. De mobiele airco is eenvoudig in te stellen. Hiervoor kun je ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken, waardoor je dit eenvoudig vanaf de bank doet. Met deze mobiele airco in huis heb je het nooit meer te koud of te warm. Niet verrassend dus dat dit apparaat erg goede reviews krijgt. De 012NS is de opvolger van de Carrier 51kpd010n7s. Dit oudere model is niet meer leverbaar.

Een split airco van Carrier

Zoals je kunt verwachten van een producent als Carrier, hebben zij niet alleen monoblock maar ook split-unit airco’s in het assortiment. Zij verkopen helaas geen mobiele split airco’s, maar hebben wel verschillende vaste split airco’s die het overwegen waard zijn. Over het algemeen werken split airco’s nog net iets beter dan hun mobiele broertjes. Ook zijn split airco’s stiller. Er zijn diverse modellen Carrier split-unit airco’s te koop, waardoor er altijd wel eentje is die geschikt is voor jouw situatie. Wat de beste airco voor jou is, en of je beter voor een mobiele of een vaste versie kunt gaan, hangt af van jouw huis en je voorkeuren.

Gebruiksaanwijzing van Carrier airco’s

Uiteraard wordt elke Carrier airco geleverd met een duidelijke handleiding. Zo weet je direct hoe je de airco moet installeren en hoe je deze het beste kunt instellen en bedienen. Als je per ongeluk je gebruiksaanwijzing kwijt raakt, kun je deze online gelukkig altijd terugvinden. Op de website van Carrier zijn veel handleiding eenvoudig te downloaden. Dan kun jij rustig genieten van alle comfort die een Carrier airco je kan bieden.