De’Longhi mobiele airco kopen in 2021

De’Longhi is een merk dat voornamelijk bekend is door de kwalitatief goede keukenapparatuur die zij produceren. Ook voor mobiele airco’s ben je bij De’Longhi aan het goede adres. Zij maken vooral wat duurdere, maar erg goede en luxe airco’s. Ze staan bekend om hun ontzettend energiezuinige en vooral stille airconditioners. Bovendien hechten zij veel waarde aan het design van de apparaten. De airco’s zijn dus niet alleen stil en zuinig, maar zien er ook nog eens mooi uit. Als je op zoek bent naar een airco die van alle gemakken voorzien is, moet je zeker eens bij De’Longhi kijken. Om je op weg te helpen zetten we een aantal modellen van De’Longhi airco’s voor je op een rijtje.

De’Longhi Pinguino

8200 BTU (22-35m2)
62 dB
Energieklasse A
Met afvoerslang
Met afstandbediening

De’Longhi Pinguino: mobiele airco’s voor elke leefomgeving

Onder de naam Pinguino heeft De’Longhi een groot aantal verschillende mobiele airco’s ontwikkeld. Zelf deelt De’Longhi de airco’s op in ‘Silent’ modellen en in ‘Real Feel’ modellen. De Silent modellen zijn tot wel 50% stiller. Dat maakt ze ideaal voor in de slaapkamer of op je werkkamer. Je profiteert wel van heerlijke koele lucht, maar zonder dat je last hebt van het geluid. De ‘Real Feel’ modellen maken gebruik van speciale technologie, waardoor niet alleen de optimale temperatuur maar ook de optimale luchtvochtigheid wordt bereikt. Zo ervaar je het hoogst mogelijke comfort. Daarnaast hebben een aantal van de airco’s het ECO label. Dat betekent dat ze ontzettend zuinig en efficiënt met de energie omgaan. Er zijn zelfs modellen waarin al deze technologieën samenkomen.

DeLonghi Silent PAC N90

9.800 BTU (40m2)
64 dB
Energieklasse A
3-in-1: Koelen, ventileren, ontvochtigen
Inclusief raamafdichting set

Een stille mobiele airco van De’Longhi met de Silent modellen

Slapen in een veel te warme slaapkamer is verschrikkelijk, maar slapen in een kamer met een luidruchtige airco is niet veel beter. Daarom heeft De’Longhi de Silent modellen ontwikkeld. Een van de modellen is de PAC N90. Deze airco maakt gebruik van de lucht/lucht techniek en heeft een koelvermogen van 9.800 BTU. Daarnaast kan de airco met de ontvochtigingsfunctie per dag maar liefst 34 liter vocht uit de lucht halen. Bovendien heeft de PAC N90 een speciale ECO functie, waardoor het apparaat uiterst efficiënt met energie omgaat. Daarnaast werkt de mobiele airconditioner ook nog eens super stil, waardoor je deze in elke situatie in kunt zetten.

DeLonghi PAC EX100

10.000 BTU (40m2)
63 dB
Energieklasse A++ (zeer zuinig!)
Makkelijk te verplaatsen via wieltjes
Op afstand te bedienen

Een combinatie van de beste technologie: PAC EX100

Een ander model van De’Longi dat gebruik maakt van de Silent technologie is de PAC EX100. Maar dat is niet alles. Deze premium mobiele airco combineert de beste technologieën van De’Longhi in één airco. Naast dat de airco super stil is, maakt de PAC EX100 ook gebruik van de innovatieve Real Feel technologie. Het apparaat is dus stil, creëert de optimale temperatuur en luchtvochtigheid en doet dat alles ook nog eens ontzettend zuinig. Het is zelfs de meest energiezuinige en efficiënte lucht/lucht airco op de markt. Aan dit hoogwaardige apparaat hangt wel een behoorlijk prijskaartje, maar dan haal je wel de beste kwaliteit in huis.

DeLonghi PAC N82

9400 BTU (34m2)
63 dB
Energieklasse A
Met afvoerslang
Met afstandbediening

Extra energiezuinig: PAC N82

Als je het vooral belangrijk vindt dat jouw airco energiezuinig te werk gaat, is de PAC N82 het overwegen waard. Deze airco heeft het ECO label van De’Longhi. Dit houdt in dat het apparaat zelf het vermogen regelt op basis van de ingestelde temperatuur. Zo wordt er altijd zo min mogelijk energie verbruikt. Toch heeft de PAC N82 9.400 BTU. Je kamer wordt dus zeker goed gekoeld, maar wel op de meest efficiënte manier.

DeLonghi NF170

7000 BTU (25m2)
52 dB (stil)
Energieklasse A
Digitale timer en thermostaat
Drie ventilatie standen

NF170: een wat ouder model

De’Longhi maakt al een flink aantal jaar airconditioners. De NF 170 is zo’n ouder model. Dit model heeft een vermogen van 7.000 BTU. De reviews die deze mobiele airco heeft gekregen zijn erg goed. Vooral het koelvermogen wordt door de gebruikers geprezen. Helaas is de NF 170 tegenwoordig niet meer verkrijgbaar, maar gelukkig zijn er veel goede alternatieven. De’Longhi heeft de technologieën in de afgelopen jaren alleen maar verder verbeterd, dus nieuwere modellen hebben sowieso nóg betere prestaties.

Een mobiele airco zonder afvoerbuis

Bij een mobiele airco moet er altijd een afvoerslang naar buiten worden gelegd. Zonder deze afvoerbuis kan de airco de warme lucht niet kwijt, waardoor de kamer alsnog niet af zal koelen. Een mobiele airco zonder afvoerslang is dus eigenlijk niet mogelijk. Je komt dan al snel uit op een ventilator of een aircooler. Deze koelen allebei beduidend minder goed dan een echte airco. De airco’s van De’Longhi hebben dan ook allemaal een afvoerbuis naar buiten.

Mobiele split airco van De’Longhi

De’Longhi heeft zich gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige mobiele airco’s. Alle modellen van De’Longhi zijn monoblock airco’s. Zij hebben dus geen mobiele split-unit airco’s in het assortiment.

Raamafdichting bij een De’Longhi airco

De’Longhi wil hun gebruikers een zo’n optimaal mogelijke beleving geven. Daarom wordt bij alle mobiele airco’s een vensterkit geleverd. Hiermee kun je de afvoerslang eenvoudig door het raam leiden. Je hoeft deze kit dus niet apart bij te bestellen, zoals bij sommige andere merken wel het geval is. Een De’Longhi mobiele airco kun je dus direct eenvoudig installeren. Zo geniet je binnen no time van een heerlijk koele kamer.