Dyson mobiele airco kopen in 2021

Ben jij in 2021 op zoek naar een manier om de warme zomerdagen wat aangenamer door te komen? Dan is het logisch dat je op zoek bent naar een mobiele airco. Dyson is een bekend merk als het gaat om huishoudelijke producten, zoals stofzuigers, of producten voor persoonlijke verzorging, zoals stijltangen. Ook als je verkoeling zoekt, kun je bij Dyson terecht. Ze maken geen mobiele airco’s, maar ze produceren wel hoogwaardige aircoolers. Deze apparaten koelen niet alleen de lucht, maar zuiveren de lucht ook nog eens. Zo heb je een koelere kamer en profiteer je van betere luchtkwaliteit. Dat is ideaal voor mensen met allergieën, maar is eigenlijk gezonder voor iedereen. Daarnaast zijn er ook nog Dyson ventilatoren die niet alleen kunnen koelen, maar ook nog eens kunnen verwarmen. Handig voor in de zomer én de winter dus.

Dyson Air Cooler 2018

Ventilator met filter
46 dB
Inclusief Wifi + App
Reinigen, ventileren en verwarmen
Met afstandbediening

Een Dyson zonder afvoer of slang

Veel mensen die zich aan het oriënteren zijn op een mobiele airco lopen, komen tot de conclusie dat de afvoerslang die naar buiten moet wel erg onhandig is. Toch zijn er geen echt effectieve mobiele airco’s zonder die afvoerslang. Wat dan wel een goede oplossing is, is een aircooler of ventilator. Dyson heeft een aantal erg effectieve ventilatoren op de markt gebracht. Door de beste technologieën met elkaar te combineren, kun je genieten van een heerlijk koele luchtstroom én van gereinigde lucht. Dat maakt een Dyson aircooler een aanwinst voor elk huishouden.

Dyson Pure Cool Humidify

Ventilator met filter (krachtig)
61 dB
Inclusief Wifi + App
Reinigen, ventileren en verwarmen
Met afstandbediening

Schone en koele lucht met de Dyson Pure Cool

Wat direct opvalt bij de ventilatoren van Dyson is hun strakke en moderne design. Geen ronddraaiende bladen, maar stijlvolle torens. Niet alleen ziet dit er een stuk mooier uit, ook is het veiliger voor kleine kinderen en huisdieren. Ook kun je hierdoor het apparaat eenvoudig schoonmaken. De Dyson Pure Cool detecteert automatisch schadelijke deeltjes en gassen in de kamer en filtert deze uit de lucht. Op het ingebouwde scherm kun je in real time volgen hoe het met de luchtkwaliteit in de kamer gesteld is. Ook de luchtvochtigheid en de temperatuur in de ruimte wordt door dit apparaat constant in de gaten gehouden. Je kunt er zelf voor kiezen of het apparaat alleen de lucht moet reinigen of dat er ook een verkoelende luchtstroom de kamer in moet worden geblazen. Het apparaat heeft ook een speciale slaapstand. Het bedienen van de Dyson Pure Cool doe je met de bijgeleverde afstandsbediening, via de Dyson app of via spraakbesturing. Kies gewoon wat bij jou past.

Dyson Pure Hot+Cool Cryptomic

Ventilator met filter
58 dB
Luchtreiniger, ventilator en verwarming
Stembediening (Wifi & App)
Nachtstand

Dyson Pure Hot+Cool Cryptomic: een echte alleskunner

Wil je niet alleen een luchtreiniger en ventilator, maar wil je ook nog dat jouw nieuwste aanwinst kan verwarmen? Dan is de Dyson Pure Hot+Cool Cryptomic precies wat je nodig hebt. Dit apparaat kan alles wat de Dyson Pure Cool ook kan, maar heeft als extra functie dat het de ruimte ook nog eens kan verwarmen. Daardoor is dit apparaat het hele jaar door een echte aanwinst. Vind jij het belangrijker dat de ventilator de lucht kan bevochtigen? Dan is de Dyson Pure Humidify+Cool de beste optie voor jou.

Mobiele airco Dyson review

Een echte mobiele airco is een Dyson apparaat dus niet, maar met alle extra functies doet het niks onder voor een mobiele airco. Dat kun je ook teruglezen in de vele positieve reviews die er te vinden zijn over Dyson ventilatoren en luchtreinigers. Gebruikers zijn erg tevreden over de apparaten. Onder andere de gebruiksvriendelijkheid en het mooie design worden als positieve punten genoemd. Ook over de luchtreiniging en het weinige geluid wat het apparaat maakt zijn consumenten erg te spreken. Als je niet alleen waarde hecht aan een koel briesje in je huis, maar ook graag goede luchtkwaliteit wil, is een Dyson ventilator een goede investering.