Eurom mobiele airco kopen in 2021

Eurom is een van de merken met een flink aantal verschillende modellen mobiele airco’s. Dit geeft jou als consument de mogelijkheid om zelf te bepalen welke eigenschappen jij belangrijk vindt in een mobiele airco. Ga je voor een budget model? Of vind je het belangrijk dat de airco een grote ruimte kan koelen? De keuze is aan jou. Om het je wat gemakkelijker te maken, zetten we een aantal modellen van Eurom mobiele airco’s voor je op een rijtje.

Eurom PAC 7.2

7000 BTU (25m2)
65 dB
Energieklasse A
Verstelbare uitblaasrichting
Koelt snel

Prima basic mobiele airco’s: Eurom PAC 7.2 en PAC 9.2

Wil jij een goede mobiele airco, zonder daar al teveel geld voor uit te geven? Dan zijn de Eurom PAC 7.2 en PAC 9.2 de moeite van het overwegen waard. De 7.2 heeft een koelcapaciteit van 7000 BTU en de 9.2 is net iets krachtiger met 9000 BTU. Beide airco’s zijn goede instapmodellen en kunnen behalve koelen ook de lucht ontvochtigen. De condens uit de lucht wordt afgevoerd door de luchtafvoerslang. Hierdoor hoef je niet in de weer met een opvangbakje. Het zijn compacte en lichte airco’s, die goed in elke ruimte passen en die je makkelijk kunt verplaatsen. Bovendien zijn ze energiezuinig en hebben ze energielabel A. Het zijn simpele airco’s, die goed hun werk doen.

Eurom PAC 14.2

14.000 BTU (50m2 – POWERHOUSE!)
65 dB
Energieklasse A
Verstelbare uitblaasrichting
Met kraantje voor legen condens

Ontzettend krachtige airco’s: Eurom PAC 12.2, 14 en 14.2

Met de PAC 12.2, PAC 14 en PAC 14.2 heeft Eurom een aantal erg krachtige airco’s op de markt gebracht. De 12.2 heeft een vermogen van 12.000 BTU en de 14 en 14.2 hebben een vermogen van maar liefst 14.000 BTU. Hiermee koel je zelfs de grootste kamers van je huis of kantoor eenvoudig. Deze airco’s zijn ook in te zetten om de lucht te ontvochtigen. Alle drie deze airco’s koelen erg goed en in reviews is te lezen dat gebruikers erg tevreden zijn.

Eurom Polar 7000

7000 BTU (22m2)
62 dB
Energieklasse A
Verstelbare blaasrichting
Handige handvatten en wieltjes

Airco’s met goede reviews: Eurom Polar 7000 en 9001

De Eurom Polar 7000 en Polar 9001 zijn allebei handige mobiele airco’s. Je kunt ze instellen met een afstandsbediening. Ook kun je een timer instellen, waardoor je helemaal geen omkijken meer hebt naar de airconditioning. Het zijn compacte apparaten, die ondanks hun beperkte formaat toch erg goed koelen. Het zijn niet de stilste airco’s, maar je betaalt hier dan ook zeker niet de hoofdprijs voor.

Mobiele split airco van Eurom

Eurom produceert niet alleen monoblock airco’s, maar heeft ook mobiele split-unit airco’s in het assortiment. Een split airco heeft niet alleen een unit binnen, maar ook eentje buiten. Een groot voordeel hiervan is dat een split-unit airco vaak een stuk stiller is. Een mobiele split airco is bijvoorbeeld erg handig in een caravan. De Eurom AC2401 is hier ook erg geschikt voor. Deze split airco is wel alleen geschikt voor kleine ruimtes, tot maximaal 9 vierkante meter.

Mobiele airco Euromac

Eurom heeft een groot aantal verschillende mobiele airco’s, dus er is altijd wel een airco die bij jouw wensen past. Je kunt zelfs voor een mobiele split-unit airco kiezen. Over het algemeen zijn de reviews over Eurom airco’s erg positief. Gecombineerd met de aantrekkelijke prijs, is een Eurom mobiele airco eigenlijk altijd een goed idee