Honeywell mobiele airco kopen in 2021

Honeywell is een Amerikaans bedrijf dat zich al vele decennia bezighoudt met het produceren van allerlei elektronische apparaten. Vooral hun thermostaten zijn bij de meeste mensen wel bekend. Naast allerlei andere apparatuur, maakt Honeywell ook een groot aantal mobiele airco’s. We zetten er een aantal op een rijtje, zodat je beter weet welke Honeywell airco goed bij jou past.

Honeywell HF09CES

9.000 BTU (26m2)
65 dB
Energieklasse A
Inclusief afstandbediening
Koelen, ventileren en ontvochtigen

Honeywell HF09CES

De Honeywell HF09CES is een mooie mobiele airco, met een strak design. Met een koelvermogen van 9.000 BTU koelt deze airco met gemak ruimtes tot wel 30 vierkante meter. Je bedient de airco eenvoudig door middel van de afstandsbediening. Je hoeft dus niet eens van de bank op te staan om de juiste temperatuur in te stellen. Bovendien heeft deze populaire airco ook nog een luchtreiniging optie. Je hebt dus niet alleen verkoelde, maar ook nog eens schone lucht.

Honeywell MN10CES

10.000 BTU (35m2)
65 dB
Energieklasse A
Geen condensbak nodig
Met afstandbediening

Honeywell MN10CES

Met de Honeywell MN10CES haal je een van de populairste mobiele airco’s van Honeywell in huis. Dit veelzijdige apparaat koelt, ventileert en ontvochtigt de lucht in ruimtes tot wel 36 vierkante meter. Doordat dit model de vocht die uit de lucht wordt gehaald automatisch verdampt, hoef je nooit in de weer met het legen van een opvangbakje met condens. Dat scheelt weer gedoe. Bovendien stel je de temperatuur eenvoudig in met de afstandsbediening. Gemak dient de mens.

Honeywell mobiele airco MN12CES

12.000 BTU (44m2)
65 dB
Energieklasse A
Aanpasbare blaasrichting
Ontrekt vocht automatisch

Honeywell mobiele airco MN12CES

Als je een erg krachtige mobiele airco nodig hebt, is de Honeywell MN12CES precies wat je zoekt. Met maar liefst 12.000 BTU koelt deze mobiele airco ruimtes tot wel 44 vierkante meter. De airco heeft een strak design en is zeker geschikt voor iedereen die hoge eisen stelt aan een mobiele airco. Het apparaat heeft een aantal handige functies, zoals een 24-uurs timer en een ventilatorstand. Dit alles bedien je vanuit je luie stoel met de bijgeleverde afstandsbediening.

Honeywell mobiele airco MN12CES 3,5 kW

12.000 BTU (44m2)
65 dB
Energieklasse A
Aanpasbare blaasrichting
Ontrekt vocht automatisch

Honeywell mobiele airco MN12CES 3,5 kW

De Honeywell MN12CES 3,5 kW is een andere benaming voor de MN12CES. Met deze uitvoering profiteer je dus ook van alle voordelen die de Honeywell MN12CES te bieden heeft.

Honeywell mobiele airco HQ09CESWK

9.000 (35m2)
65 dB
Energieklasse A
Verstelbare blaasrichting
Onttrekt vocht automatisch

Honeywell mobiele airco HQ09CESWK

Deze mobiele airco van Honeywell heeft energielabel A en is dus extra zuinig. De Honeywell HQ09CESWK koelt bovendien ruimtes tot wel 33 vierkante meter. De zwenkwieltjes, afstandsbediening en timer maken het apparaat erg gebruiksvriendelijk. Dit model voert de condens automatisch af, waardoor je nooit een opvangbakje hoeft te legen. Ook functioneert de HQ09CESWK behalve als airconditioner ook als ventilator en luchtontvochtiger. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Mobiele airco Honeywell CL25AE

Luchtkoeler (8m2)
40 dB
Vermogen 50 W
Met afstandbediening
Met LED scherm voor extra instellingen

Mobiele airco Honeywell CL25AE

De Honeywell CL25AE is geen mobiele airco, maar een luchtkoeler. Dit is een soort ventilator, waarbij de warme lucht langs een koelelement wordt geblazen. Hierdoor krijg je een stuk koudere lucht die de ruimte weer in wordt geblazen. De CL25AE koelt dus niet zo effectief als een echte mobiele airco, maar wel veel beter dan een normale ventilator. Bovendien is dit model een stuk goedkoper dan mobiele airco’s en hoef je geen afvoerslang naar buiten te leiden. Dat zijn twee grote voordelen. De CL25AE is dus zeker een goed alternatief als je een mobiele airco te duur of teveel gedoe vindt.

Betrouwbaar merk

Als je kiest voor een mobiele airco van Honeywell, kies je voor een erg bekend en betrouwbaar merk. Honeywell staat garant voor hoge kwaliteit en dat zul je ook zeker merken. Honeywell airco’s zijn niet de goedkoopste, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Zo zijn ze vaak voorzien van handige functies, zoals een timer. Bedienen kan vaak met een afstandsbediening. Daarnaast zijn veel modellen niet alleen in te zetten als airconditioning, maar ook als ventilator en luchtontvochtiger.

Koelt grote ruimtes makkelijk met 12.000 BTU

Heb jij een mobiele airco nodig die effectief een grote ruimte kan koelen? Dan is het aan te raden om voor een model te gaan met 12.000 BTU. Zoek je een Honeywell mobiele airco met 12.000 BTU? Dan kom je uit bij de Honeywell MN12CES. Deze krachtige mobiele airco is geschikt om grote ruimtes effectief te koelen.

Het maakt niet uit of je een grote ruimte of een wat kleinere ruimte wil koelen, Honeywell heeft altijd de juiste mobiele airco voor jou. Met handige extra functionaliteiten maken Honeywell mobiele airco’s jouw leven een stukje koeler én makkelijker.