AEG mobiele airco kopen in 2021

AEG is een erg bekend Duits bedrijf dat allerlei elektronische en elektrische apparaten produceert. Denk bijvoorbeeld aan wasmachines, vaatwassers en magnetrons. Ook mobiele airco’s zitten in hun assortiment. AEG staat bekend om hun degelijke kwaliteit. Dat mag je dus ook van hun mobiele airco’s verwachten.

AEG AXP34U338CW

12000 BTU
40m2
Energielabel A
Handig onderstel verrijdbaar
Verstelbare uitblaasrichting en vier koelsnelheden

AEG AXP34U338CW

De AEG AXP34U338CW is een erg efficiënte en energiezuinige mobiele airco. Dit model kan zowel koelen als ventileren en ontvochtigen. Hiervoor gebruikt de airco het duurzame gas R290. Dit maakt deze mobiele airco een duurzamere keuze dan airco’s die R410a gebruiken. Dit model is een ideale optie voor ruimtes tot maximaal ongeveer 45 vierkante meter.

AEG AXP34U338HW

12000 BTU
34m2
Energieklasse A
64 dB
Inclusief afstandbediening

AEG AXP34U338HW

Het verschilt maar één letter met de AXP34U338CW, maar de AEG AXP34U338HW heeft wel een compleet extra functie. Behalve koelen, ventileren en ontvochtigen, kan dit model namelijk ook verwarmen. Zo is het binnen niet alleen heerlijk koel als het buiten warm is, maar ook heerlijk warm als het buiten koud is. Verder heeft de HW dezelfde functionaliteiten als de CW.

AEG AXP26U558HW

9000 BTU
61 dB
Met afstandbediening
Het gebruikte koelmiddel is 99,8% minder schadelijk voor het milieu dan traditioneel koelmiddel
Zowel koeling als verwarming

AEG AXP26U558HW

Heb je een iets kleinere ruimte die gekoeld en verwarmd moet worden? Dan is de AEG AXP26U558HW precies wat je zoekt. Deze mobiele airco is geschikt voor ruimtes tot 40 vierkante meter. Bovendien is deze airconditioner ontworpen met rust in gedachte. De airco combineert efficiëntie met een laag geluidsniveau. Dat maakt dit model de ideale mobiele airco voor op jouw slaapkamer. Lekker slapen in een koele kamer, zonder last te hebben van lawaai. Dat klinkt als een droom.

AEG PX71-265WT

9000 BTU
26m2
64 dB
A+ Energieklasse
Verwarmingsfunctie

AEG PX71-265WT

De bijzondere vormgeving laat de AEG PX71-265WT direct opvallen. Deze compacte en stijlvolle mobiele airconditioner is vormgegeven als een cilinder. Dit ziet er niet alleen erg mooi uit, ook zorgt het voor een goede verdeling van de lucht in de ruimte. Bovendien kun je deze bijzondere mobiele airco aansluiten op je WiFi netwerk, waardoor je de temperatuur in je huis zelfs op afstand kunt bedienen. Nooit meer thuiskomen in een veel te warm huis! Uiteraard is de mobiele airco ook met een afstandsbediening in te stellen. De speciale raam-kit maakt zelfs de installatie van de afvoerslang een fluitje van een cent.

AEG PX71 265WT

9000 BTU
26m2
64 dB
A+ Energieklasse
Verwarmingsfunctie

AEG PX71 265WT

De hypermoderne AEG PX71 265WT is de perfecte mobiele airco voor iedereen die het beste in huis wil halen. De productnaam wordt soms met en soms zonder koppelteken geschreven, maar het uitmuntende functionaliteiten zijn hetzelfde.

AEG heeft altijd een airco die goed in jouw huis past. Of je nou gaat voor het nieuwste ontwerp, een grote kamer of juist een kleinere wil koelen, er is altijd een model dat bij jouw wensen past. Bovendien geeft AEG je de keuze tussen diverse functionaliteiten. Wil je de kamer wel of niet kunnen verwarmen met het apparaat? Daarbovenop maken ze ook nog duurzame keuzes. Alle reden om een AEG mobiele airco in huis te halen.

Waarom een AEG mobiele airco kopen?

Als je een mobiele airco wil aanschaffen zijn de airco’s van AEG eigenlijk altijd een goede keuze. Het merk maakt degelijke apparatuur, met diverse handige snufjes. De meeste modellen kunnen de ruimte niet alleen koelen, maar ook ontvochtigen en ventileren. Er zijn zelfs modellen die de ruimte ook kunnen opwarmen. Zo wordt een mobiele airco een apparaat wat je het hele jaar door kunt gebruiken. Om je wegwijs te maken in de verschillende modellen airco’s van AEG zetten we aantal modellen voor je op een rijtje.