Comfee mobiele airco kopen in 2022

Comfee is misschien niet het meest bekende merk, maar toch produceert dit merk erg goede airco’s voor een betaalbare prijs. Comfee is een merk van de Midea Group. Deze moedermaatschappij produceert onder andere ook producten onder de namen Little Swan, Beverly en Toshiba. Comfee airco’s zijn niet altijd even goed verkrijgbaar, maar als ze te koop zijn, is het zeker het overwegen waard. Nu zijn de bekende mobiele airco’s van Lidl weer verkrijgbaar!

Uitgelichte Comfee airco’s (o.a. van Lidl)

Comfee Mobiele Airconditioner Lidl

COMFEE® Mobiele airconditioner Lidl

Uitgelicht

van € 329
NU VOOR € 199

Comfee MPPHA-05CRN7

Uitgelicht

Van € 299,-
NU voor € 199,-

COMFEE Mobiele Airconditioner 7000 BTU

COMFEE Mobiele Airconditioner 7000 BTU

Uitgelicht

NU voor € 246,39

Comfee met 7000 BTU en 63 dB

7.000 BTU (16-25m2)
63 dB
Energielabel A
Koelen, ontvochten en ventileren
Met afstandbediening

Mobiele airco van Comfee met 7000 BTU en 63 dB

Heb jij een goed geïsoleerde ruimte van 35 vierkante meter die gekoeld wil hebben? Dan is de mobiele airco van Comfee met 7000 BTU voldoende voor jou. Naast koelen kan deze airco ook de ruimte ontvochtigen. Daardoor zal het drukkende gevoel in de ruimte ook verdwijnen. Dat maakt het al een stuk aangenamer om in de kamer te zijn. Deze airco heeft een afstandsbediening en timer, waardoor je deze makkelijk in kunt stellen. De uitblaasrichting is aan te passen. Deze airco van Comfee is goed betaalbaar, maar heeft ook een nadeel. Met een geluidsniveau van 63 dB produceert de airco behoorlijk wat geluid, waardoor deze minder geschikt is om op je slaapkamer te gebruiken.

Comfee MPPD-09CRN7

9000 BTU (20-33m2)
65 dB
Energielabel A
Met afvoerslang
3-in-1: Koelen, ventileren, ontvochtigen

Een luxe Comfee airco met 9000 BTU: MPPD-09CRN7

Als jij een iets grotere kamer wil koelen, dan is de MPPD-09CRN7 een goede optie. Met 9000 BTU koelt krachtig en is uitgerust met een aantal handige snufjes. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over het legen van een condensbakje. Het condenswater wordt automatisch afgevoerd via de luchtafvoerslang. Het is een compact model airconditioner, waardoor deze eigenlijk in elke ruimte past. De mobiele airco produceert niet zo heel veel geluid, waardoor je deze ook op de slaapkamer kunt gebruiken.

Comfee MPD1-12CRN7

12.000 BTU (27-44m2)
63 dB
Energielabel A
Met afvoerslang
Met afstandbediening

Krachtige Comfee airco: MPD1-12CRN7

Ben jij op zoek naar een krachtige mobiele airco? Dan kom je bij Comfee uit bij de MPD1-12CRN7. Deze airco heeft een koelvermogen van maar liefst 12.000 BTU. Hiermee koel je ruimtes tot wel 40 vierkante meter. Daarbij kan deze airco ook ventileren en ontvochtigen. Dit alles doet de airco behoorlijk energiezuinig. Daarom heeft dit apparaat ook energielabel A. Het geluidsniveau van dit model is wel behoorlijk. Hierdoor is de airco wat minder geschikt voor op de slaapkamer.

Reviews over mobiele airco’s van Comfee

Online zijn verschillende reviews over de mobiele airco’s van Comfee te vinden. Over het algemeen worden de airco’s goed beoordeeld. Gebruikers zijn erg tevreden over de koelcapaciteit van de apparaten. Ook de energiezuinigheid en de lage prijs worden geprezen. Daarnaast vinden veel mensen het handig dat de apparaten niet alleen koelen, maar ook ontvochtigen en ventileren. De designs vallen ook in de smaak. Als nadeel wordt vaak het geluidsniveau genoemd. De mobiele airco’s van Comfee maken behoorlijk wat geluid, wat door sommige mensen als storend wordt ervaren. Welke Comfee airco voor jou het beste is, hangt af van je eigen voorkeuren.

De handleiding van Comfee airco’s

Uiteraard wordt bij Comfee mobiele airco’s ook een handleiding geleverd. In deze handleiding kun je lezen hoe de airco geïnstalleerd en ingesteld moet worden. De gebruiksaanwijzing wordt helaas door een aantal gebruikers als onduidelijk ervaren. Als je er met de handleiding niet helemaal uitkomt, kun je online gelukkig ook wat filmpjes vinden over het aansluiten van een mobiele airco. Mocht je de handleiding per ongeluk kwijtraken, dan kun je deze online opnieuw downloaden.

Comfee kopen bij Lidl

Zo nu en dan is er een Comfee airco te koop bij de supermarkt Lidl. De airco is hier dan voor een fijn prijsje te koop. Welk model mobiele airco te koop is, wisselt per keer. De airco is wel vaak snel uitverkocht, dus wees er snel bij. Comfee airco’s zijn sowieso vaak maar beperkt verkrijgbaar. Als ze te koop zijn, kun je wel voor een zacht prijsje een goede airco aanschaffen. Het is dus aan te raden om de aanbiedingen goed in de gaten te houden.