DUUX mobiele airco kopen in 2022

Ben jij ook zo klaar met hete dagen en warme, plakkerige nachten? Dan kan een mobiele airco jouw leven een stuk aangenamer maken. DUUX heeft een paar stijlvolle, maar erg krachtige airconditioners op de markt gebracht. Met een DUUX Blizzard Smart mobiele airco zijn zelfs de warmste dagen of nachten voor jou geen enkel probleem meer. Wat je kunt verwachten van de mobiele airco’s van DUUX, wat het verschil tussen de modellen is en welke modellen de beste reviews krijgen, lees je hier.

Uitgelichte DUUX airco’s op basis van reviews

Duux DXMA04 10k btu

Duux DXMA04 10k btu

Uitgelicht

VOOR € 649,99

Duux Blizzard Smart 12K

Uitgelicht

VOOR € 669,-

Duux North Mobiele Airco Grijs 18K BTU

Duux North Mobiele Airco Grijs 18K BTU

Uitgelicht

VOOR € 1249,-

DUUX Blizzard Smart

10.000 BTU
63 dB
Energieklasse A
Drie standen (high, medium, low)
Inclusief luchtontvochtigen

DUUX Blizzard Smart mobiele airco

Het Nederlandse merk DUUX heeft twee verschillende Blizzard Smart mobiele airco’s geproduceerd. Deze modellen zien er allebei erg aantrekkelijk uit en koelen als de beste. Je hebt de keuze uit een model met 10.000 of 12.000 BTU. Voldoende koelcapaciteit voor de meeste ruimtes. Bovendien zijn de Blizzards eenvoudig te verplaatsen, waardoor je het altijd op precies de juiste plaats koel zult hebben. De modellen hebben allebei drie verschillende standen. Met de automatische koelmodus hoef je nooit meer bang te zijn voor een te warme kamer en door de ontvochtigingsfunctie zorgt de Blizzard ook nog voor de ideale luchtvochtigheid. Dat voel je meteen. Daarnaast zorgt het actieve koolstoffilter ook nog voor een betere luchtkwaliteit. En dat alles in één compact apparaat.

De bediening van de DUUX Blizzard mobiele airco’s verloopt via een groot touchscreen. Ook kun je gebruik maken van de bijgeleverde afstandsbediening. Wil je kunnen profiteren van optimaal bedieningsgemak? Je kunt de airco zelfs bedienen via een speciale app op je telefoon of tablet. Zo bedien je de airco zelfs als je niet thuis bent! Nooit meer thuiskomen in een veel te heet huis dus. De reviews van gebruikers zijn erg positief. Vooral het gebruiksgemak, het mooie design en het handige formaat worden vaak geprezen.

DUUX Blizzard Smart 10.000 BTU

10.000 BTU
63 dB
Energieklasse A
Drie standen (high, medium, low)
Inclusief luchtontvochtigen

DUUX Blizzard Smart mobiele airco 10k BTU/u

De DUUX Blizzard Smart mobiele airco 10k BTU/u is de kleinste versie van de twee modellen Blizzards. Deze airco heeft een vermogen van 10.000 BTU. Dat is voldoende om een ruimte van 25 vierkante meter effectief te koelen. De airco heeft energielabel A. Als je de airco koopt, krijg je er een afvoerslang, raamafvoerset en een koolstoffilter bij. Zo kun je direct genieten van jouw nieuwe aanwinst.

DUUX Blizzard Smart 12.000 BTU

12.000 BTU
65 dB
Energieklasse A
3 standen (high, medium, low)
Inclusief luchtontvochtigen

DUUX Blizzard Smart mobiele airco 12k btu/h

Als 10.000 BTU niet voldoende is voor jou, kun je voor de grote broer DUUX Blizzard Smart mobiele airco 12k BTU/h kiezen. Deze airco, met 12.000 BTU vermogen, is geschikt voor ruimtes tot 28 vierkante meter. Verder ziet deze airco er hetzelfde uit als zijn kleine broertje. In het uiterlijk zul je dus geen verschil zien tussen de twee modellen. Ook deze versie wordt inclusief afvoerslang en dergelijke geleverd. Afgezien van het vermogen zit er dus echt geen verschil tussen beide modellen.

De handleiding van DUUX airco’s

Uiteraard wordt bij de DUUX airco’s ook een handleiding geleverd. Zo weet je direct hoe je jouw nieuwe airco moet installeren en instellen. Mocht je de gebruiksaanwijzing per ongeluk kwijtraken, dan kun je eenvoudig een nieuwe versie downloaden op de website van DUUX. Hier vind je ook allerlei handige instructiefilmpjes over de airco’s. Als je geen zin hebt om de handleiding door te lezen, is het kijken van de filmpjes een goed alternatief.

Garantietermijn

Een airconditioner kopen is een flinke investering. Je wil dan natuurlijk ook wel zeker weten dat je de komende jaren verzekerd bent van een goed gekoeld huis. Daarom zit er op de DUUX airco’s een fabrieksgarantie van twee jaar. Zo weet je zeker, mocht er onverhoopt een keer wat misgaan, je toch nog verzekerd bent van een goede oplossing. Laat die warme dagen maar komen!